Ook wij zullen vanaf 1/11/2021 een Covid safe ticket (CST) of coronapas vragen aan elke bezoeker van het sociaal restaurant.

Beste klanten,

Ook wij zullen vanaf 1/11/2021 een Covid safe ticket (CST) of coronapas vragen aan elke bezoeker van het sociaal restaurant. Je CST (op je Smartphone of op papier) zal gescand worden aan het onthaal, als het in orde is mag je plaats nemen en hoef je geen mondmasker meer te dragen.

Afhaal blijft mogelijk voor iedereen, ook voor mensen die geen CST hebben. Mensen die een maaltijd komen afhalen bestellen deze aan het onthaal vooraan en blijven ook daar wachten. Bij afhaal is het verplicht een mondmasker te dragen.

Mensen die langskomen voor de sociale kruidenier zullen alleen binnen in het restaurant kunnen wachten wanneer ze een geldig CST kunnen voorleggen. Mensen die geen geldig CST hebben wachten buiten tot het hun beurt is om te winkelen. Iedereen moet zich binnen aanmelden aan het onthaal met mondmasker. Heb je een geldig CST dan kan je binnen wachten, heb je dit niet dan ga je nadat je je hebt aangemeld bij het onthaal terug naar buiten om te wachten tot je kan winkelen. In de winkel is een mondmasker verplicht. We vragen aan iedereen om zich aan het tijdstip van de afspraak te houden om lange wachttijden te vermijden.

Alvast bedankt voor u medewerking.